Диплом за III місце в обласному етапі IX міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка

         02 лютого 2019 року в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. П. Котляревського відбулося урочисте нагородження переможців обласного етапу IX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Полтавську державну аграрну академію на обласному етапі цього конкурсу гідно представила Шульга Вікторія – студентка I курсу спеціальності «Менеджмент», яка була нагороджена дипломом за III місце. Організатори конкурсу підготували для переможців пам’ятні подарунки: цікаві наукові видання, а також значки із зображенням пам’ятника Т. Шевченку в м. Полтава.

         Грамотою за творчі досягнення студентів в обласному етапі IX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка нагороджена й Сизоненко Наталія Миколаївна – кандидат філол. н., доцент, доцент кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін факультету обліку та фінансів Полтавської державної аграрної академії.

 

                                                         Матеріал підготували викладачі кафедри

гуманітарних і соціальних дисциплін

факультету обліку та фінансів

Полтавської державної аграрної академії

 

Мітки: 

Діяльність: