«EKO FAMILY DAY» у Полтаві

21 вересня за ініціативою Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому та громадської організації «Нова Полтава» на території «Твій простір» відбувся «Poltava ЕКО family day», в якому взяли участь студенти-екологи першого та другого курсу ПДАА.

Мета проекту-заходу  - це збереження навколишнього середовища   шляхом популяризації екологічного виховання покоління свідомих громадян, сприяння освіченості суспільства щодо проблем довкілля, популяризації здорового способу життя, формування корисних звичок.

Хоча погодні умови були доволі не сприятливими (доводилось грітися чаєм і кавою), студенти з задоволенням подивились виступи екологічних загонів Полтавських навчальних закладів середньої освіти, прийняли участь у роботі еко лекторію  про здоровий спосіб життя, виграли смачні призи в  екологічній вікторині.

На заході обговорювались питання з встановлення в Полтаві евроконтейнерів для роздільного збору  ТПВ, впровадження технологій енергоефективності в побут, організації соціально-екологічних акцій на захист природних пам’яток Полтавщини, проведення благодійних акцій та конкурсів. 

А ще наші студентки  прийняли разом з малечею участь у майстер класі з виготовлення сувенірних виробів з крафтових матеріалів та з розпису еко-торбинок.

Верталися всі з різними планами та ідеями щодо організації  наступних заходів.

Ніхто крім нас самих не буде дбати про наші природні багатства!

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: