Екскурсія до Базового відділення ПАТ «Райфайзен Банк Аваль»

24 липня 2019 року в рамках проходження навчальної практики здобувачами вищої освіти факультету економіки та менеджменту було здійснено екскурсію до Базового відділення ПАТ «Райфайзен Банк Аваль» м. Полтава.

На початку зустрічі здобувачам провели презентацію банку, що стосувалася переважно соціальної відповідальності Райффайзен Банку Аваль, його участі у благодійних акціях, розвитку кар’єри в банку та колективу.

Здобувачі познайомилися з основними банківськими продуктами та послугами, особливостями роботи економіста, касира та керівника.

Найцікавіше здобувачам було слухати про процедуру завантаження банкоматів та відкриття сховища, також їм наголосили про важливість нерозголошення особистої інформації щодо рахунків клієнтів та розповіли як не стати жертвою шахраїв.

Після презентації та її обговорення здобувачів провели у фронт-офіси, де обслуговують фізичних та юридичних осіб і розташовані каси; у бек-офіси, куди доступ для пересічних відвідувачів закритий.

Здобувачі отримали приємні враження від екскурсії, цікавились питаннями працевлаштування, навчання та стажування в банку.

Висловлюємо щиру подяку працівникам банківської установи та особисто начальнику відділення Гайдабурі Людмилі Сергіївні за привітне та відповідальне ставлення колективу до проведення екскурсії.

Аудиторія: 

Діяльність: