Екскурсія студентів-фінансистів до АТ КБ «Приватбанк»

18-19 березня 2019 року здобувачі вищої освіти 1 та 2 груп 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом із викладачами факультету к.е.н., доцентом Бражник Л.В. та к.е.н., доцентом Єгоровою О.В. відвідали Полтавське головне управління АТ КБ «Приватбанк».

Оглядова екскурсія включала ознайомлення з роботою операторів контакт-центру, відвідування відділення по роботі з VIP-клієнтами та інших структурних підрозділів банку. Студенти мали можливість побачити умови роботи співробітників Call-центру та поспілкуватись із його провідними фахівцями.

Цікаву та змістовну екскурсію провела керівник центру відбору персоналу Дроцька Лариса Вікторівна, яка розповіла про історію найбільшого банку України та його інноваційні продукти. Надзвичайно корисною для студентів була інформація про актуальні вакансії та можливість пройти онлайн-практику в ПриватБанку, за результатами якої найкращих практикантів зараховують до кадрового резерву банку.

Також із майбутніми фахівцями-фінансистами зустрівся особисто директор Полтавського ГРУ Приватбанку Олександр Григорович Цись, який висловив зацікавлення у випускниках нашого ВНЗу.

 

Аудиторія: 

Діяльність: