Екскурсія ЗВО факультету "Обліку та фінансів" до АТ КБ «ПриватБанк»

Здобувачі вищої освіти 3 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» разом зі своїми кураторами к.е.н., доцентом, професором кафедри організації обліку та аудиту Тютюнник С. В. та к.е.н., доцентом кафедри організації обліку та аудиту Ходаківською Л. О. відвідали Полтавське головне управління АТ КБ «ПриватБанк».

Цікаву екскурсію провела керівник центру відбору персоналу Дроцька Лариса Вікторівна, яка розповіла про історію банку та його інноваційні технології. Надзвичайно корисною для здобувачів вищої освіти була інформація про актуальні вакансії та можливість пройти онлайн-практику в ПриватБанку, за результатами якої найкращих практикантів зараховують до кадрового резерву банку.

Оглядова екскурсія включала ознайомлення з роботою контакт-центру, відвідування відділення по роботі з VIP-клієнтами та інших структурних підрозділів банку. Здобувачі вищої освіти мали можливість побачити умови роботи співробітників Call-центру та поспілкуватись із його провідними фахівцями.

Також із майбутніми фахівцями-бухгалтерами зустрівся особисто керівник бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Ігор Миколайович Лещенко, який висловив зацікавлення у випускниках нашого ВНЗ.

Треба відчути себе майбутніми керівниками!!!

 

Аудиторія: 

Діяльність: