Екскурсія ЗВО спеціальності «Менеджмент» до Полтавської міської ради

Відповідність ділового іміджу професійній діяльності фахівця – це довгостроковий внесок як у професійний, так і особистий успіх.
21 березня здобувачі вищої освіти спеціальності «Менеджмент» 2 курсу, 1 курсу скороченого терміну навчання та викладач дисципліни «Стиль та імідж менеджера», к.е.н., доцент Тетяна Вікторівна Воронько-Невіднича відвідали Полтавську міську раду.
Про структурні підрозділи, роботу управлінь та відділів розповіли депутат Полтавської міської ради – Олександр Глазов, в. о. начальника відділу-керівника прес-служби Полтавської міської ради Хухрій Анастасія та спеціаліст І категорії прес-служби Полтавської міської ради – Сєрова Марина.
У ході екскурсії були розглянути питання організації роботи приймальної міської ради; документопотоку (вхідного та вихідного); принципи організації роботи ради: прийом відвідувачів; обігу документів, їх розподіл за виконавцями; законодавчо-нормативні та нормативно-методичні акти, що регламентують документооборот; складання номенклатури і формування справ; описи документів; передача справ до архівного підрозділу тощо.
Інформація для студентів є надзвичайно корисною, оскільки саме зараз вони вивчають дисципліну «Офісний менеджмент» (викладач, к.е.н., доцент Потапюк Ірина Петрівна). Поєднання теоретичної бази із практичними аспектами є корисним для формування майбутніх фахівців.
 
 
Вплив окремої людини на інших людей залежить не тільки від її розуму, сили волі, культури, а і від того, яке враження вона справляє на оточення, наскільки у неї привабливий вигляд.
Саме тому, створення позитивного іміджу відіграє визначну роль у досягненні успіху, спочатку в студентські роки, а пізніше і у практичній діяльності.