«Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії» на базі Полтавської державної аграрної академії

26 квітня 2021 року на кафедру інформаційних систем та технологій завітали студенти – випускники ВСП «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії», які навчаються за спеціальністю 076 «Підприємство, торгівля і біржова діяльність». Невдовзі вони отримають освітньо-професійний ступінь молодшого бакалавра. До переліку посад, які вони можуть обіймати після закінчення коледжу, включено такі: технік-програміст, фахівець з інформаційних технологій, системний адміністратор. Тому не дивно, що велика кількість студентів-випускників коледжу звернула увагу на спеціальність 126 «Інформаційні системи та технології» та вирішила пройти навчальну практику на нашій випусковій кафедрі протягом наступних чотирьох тижнів.

Кафедру інформаційних систем та технологій представила Одарущенко Олена Борисівна, к. т. н., доцентка. Вона детально та цікаво розповіла про сьогодення кафедри, про досягнення її професорсько-викладацького складу та студентів, змістовно розкрила перспективи та переваги продовження навчання випускниками коледжу за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології» для отримання освітньо-професійних ступенів бакалавра та магістра. Крім того, кафедру підприємництва і права ПДАА представила Михайлова Олена Сергіївна, к. е. н., доцентка.

Студенти академії, які навчаються за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології», Федорченко Марк і Кулінченко Ірина підготували ознайомлювальну презентацію про кафедру і продемонстрували власні роботи у вигляді відеороликів про спеціальність. 

Гостей ознайомили з інформацією про те, що до керівництва їх роботою протягом практики будуть залучені провідні фахівці компанії «Омега Девелопмент». Тому випускників коледжу чекає багато цікавого та корисного, а ми бажаємо їм успіху у проходженні практики та чекаємо як майбутніх студентів нашої академії!

 

 

ДолученняРозмір
Іконка зображення 2.jpeg220.75 КБ
Іконка зображення 3.jpeg303.48 КБ
Іконка зображення 4.jpg181.18 КБ

Аудиторія: 

Діяльність: