Факультет агротехнологій та екології щиро вітає Андрія Олександровича Цьову

Сьогодні відзначає свій ювілейний День народження видатний випускник агрономічного факультету, Почесний професор Полтавської державної аграрної академії, повний кавалер ордена "За заслуги" Андрій Олександрович Цьова. Його досягнення гідно відзначені нашою державою, до його авторитетної думки дослуховуються органи самоврядування, виробничники та науковці.

З особливою теплотою Андрій Олександрович ставиться до рідного йому закладу вищої освіти. У будь-яку хвилину до нього можна звернутися не лише за порадою, а й по допомогу, він активно долучається до оновлення матеріально-технічної бази факультету агротехнологій та екології. Згадується як в нелегкий і неврожайний для виробництва рік саме Цьова надав щедру спонсорську допомогу для переоснащення однієї з лабораторій. Переконувати його навіть не було потреби - людина сама розуміє важливість підготовки якісного фахівця, щиро турбується про престиж свого факультету й університету.

Вельмишановний Андрію Олександровичу! Факультет агротехнологій та екології щиро вітає Вас з Вашим Ювілеєм. Бажаємо Вам здоров'я і натхнення, виробничих і творчих успіхів, немеркнучої вдячності людей за Ваш подвижницький труд. З роси й з води Вам, наш дорогий Ювіляре!!!