FEM FEMILY WEEK

Минулий тиждень в аграрній академії був насичений подіями, адже відзначали тиждень найкрутішого й мегаактивного факультету – факультету економіки та менеджменту, що відбувся під гаслом «FEM FEMILY WEEK».

  

Урочисте відкриття тижня факультету почалося з привітання декана, к.е.н., доцента Галича О. А., викладачів і студентів та відкриття благодійного ярмарку.

На кошти, виручені на благодійному ярмарку, було придбано іграшки, пазли, канцелярське приладдя для вихованців Зіньківського дитячого будинку-інтернату.

Кафедра публічного управління та адміністрування і Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Полтавській області, за активної підтримки психологічної служби Полтавської державної аграрної академії та студентського наукового гуртка «Територія науки» організували інтерактивний тренінг «Ефективні комунікації в публічному управлінні».

 

Тренінг «Digital-маркетинг». Напевно, всі подумали: «Ну ось, чергове незрозуміле слово. Невже мало звичайного маркетингу?» Але не такий страшний digital, як звучить сама назва, а його методами успішно користується безліч компаній, іноді навіть не підозрюючи. Про це розповідає спікер ‒ Ігорь Лядський, директор з маркетингу ТОВ «Автоцентр-Полтава».

Ввечері аудиторі навчального корпусу №4  перетворилися на локації нічного квесту.

Третій день відзначення тижня факультету розпочався з відкритої дискусії & Інтелектуальної гри «Академічна доброчесність: питання й відповіді».

 

І вже традиційно визначили кращу студентську кімнату (кім. № 804, гур. 5).

На відкритому форумі «Бізнес у питаннях та відповідях» обговорювали такі питання: організаційно-правові форми ведення бізнесу; юридичний супровід підприємницької діяльності; створення бізнес-плану; процес перемовин з клієнтами; експортно-імпортні операції; оподаткування; особливості бухгалтерського обліку; складська та міжнародна транспортна логістика і ще багато цікавого.

XVI щорічний міждисциплінарний семінар «Студентські роботи за науковою тематикою кафедри інформаційних систем та технологій».

 

Уперше в історії факультету урочистий концерт відбувся у форматі нагородження кращих студентів, які власним прикладом надихають і мотивують до розвитку інших.

Кращими в номінації «Танцювальний талант року – 2019» стали учасниці колективу сучасного танцю «A.D.V.A.N.C.E.» (художній керівник ‒Каліахметова Олена).

У номінації «Кращий студент-громадський діяч – 2019» перемогли Куркіна Вероніка – студентка 1 курсу ОКР «Магістр» спеціальності «Менеджмент», Васильєва Юлія – студентка 1 курсу ОКР «Магістр» спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», і Будаква Валерія – студентка 4 курсу ОКР «Бакалавр» спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

У номінації «Поет року – 2019» визнали студентку 1-го курсу ОКР «Бакалавр» спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Сіпакову Катерину.

Томенко Дмитро – студент ОКР «Магістр» спеціальності «Економіка» переміг у номінації «Кращий студент-науковець – 2019».

Переможці в номінації  «Міс та Містер – 2019» стали Жупанин Станіслав – студент 2 курсу стн спеціальності «ПТБД» і Черкашина Тетяна – студентка 2 курсу ОКР «Бакалавр» спеціальності «Економіка» (переможців визначили прямим голосуванням у соціальній мережі Instagram).

«Кращий спортсмен – 2019» – Батура Влад – студент 1 курсу ОКР «Магістр» спеціальності «Менеджмент».

«Краща спортсменка – 2019» – Тішевська Аліна – студентка 2 курсу ОКР «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент».

Чайка Анастасія –  студентка 2 курсу ОКР «Бакалавр» спеціальності «Публічне управління та адміністрування» перемогла в номінації «Золотий голос факультету – 2019»

Кращою старостою 2019 року стала Стилик Аліна – студентка 2 курсу с.т.н. спеціальності «Економіка»

У номінація «Кращий студент-активіст – 2019» визнали Щербакову Юлію, студентку 3-го курсу ОКР «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент» і Шабельника Сергія, студента 2 курсу спеціальності «Менеджмент» стн.

Переможцем у номінації «Талант року – кращий комедійний колектив – 2019» визнано команду студії «СМТ»

Усі переможці були нагороджені дипломами, солодкими й цінними призами від спонсорів.

Вітаємо студентів та викладачів з відзначенням тижня факультету. Ми єдина наукова, спортивна, обдарована FEMовська родина!!!

Дякуємо всім організаторам та учасникам за незабутні моменти і приємні емоції!!!

 

Аудиторія: 

Діяльність: