«FEM FEST» - тиждень найкрутішого і мегаактивного факультету!!!

Минулий тиждень в аграрній академії відзначався як тиждень найкрутішого і мегаактивного факультету – факультету економіки та менеджменту, що пройшов під гаслом «FEM FEST».

Вперше в історії академії студентам було запропоновано новий формат проведення урочистостей: усі заходи були організовані відповідно до трьох напрямків – спортивного, освітньо-наукового і культурно-розважального. За перемогу і участь у кожному із заходів студентам академічних груп (а таких виявилося 6) нараховувалися бали в залежності від зайнятого місця в рейтингу.

У перший же день групи вже змагались, граючи в волейбол, шашки та настільний теніс.

22 травня групи-учасники на благодійній ярмарці демонстрували кулінарні таланти — продавали смаколики, приготовані власноруч. Зароблені гроші буде витрачено на благодійність — їх відправлять в притулок для собак «Барбоскіни».

Наступного дня студенти вже мандрували стежками академії під час проведення квесту, намагаючись бути спритнішими та кмітливішими за своїх суперників.

А відразу після цього всі відвідали FEM-Party, де співали в караоке та брали участь в розіграші та цікавих конкурсах.

Протягом відзначення тижня факультету було проведено багато інших заходів, одним з яких є фото-конкурс «Краще фото з викладачем».

Підвести підсумки в п'ятницю не завадили навіть форс-мажорні обставини. Грамоти та солодкі призи знайшли всіх переможців.

Перше місце зайняли студенти 1 курсу 1 групи спеціальності «Інформаційні системи та технології». Друге місце між собою розділили студенти 1 курсу 1 групи спеціальності «Економіка» та студенти 1 курсу 1 групи спеціальності «Маркетинг». Третє місце — за студентами 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

 

Всі отримали солодкі подарунки, а переможці – ще й кубок на засіданні Вченої ради факультету.

Вітаємо студентів та їх кураторів.

Дякуємо всім організаторам та учасникам за незабутні моменти і приємні емоції!!!

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: