Формула успіху сучасного менеджера

В рамках проведення тижня Навчально-наукового інституту економіки та бізнесу 16 квітня 2015 року кафедрою бізнес-адміністрування та права проведено «круглий стіл» на тему «Формула успіху сучасного менеджера».

В ході роботи «круглого столу» було обговорено широке коло питань щодо становлення та розвитку в сучасних умовах успішної кар’єри менеджера.

Модератором заходу стала кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри бізнес-адміністрування та права Світлична Алла Василівна.

Погляд молоді на перспективи кар’єрного зростання висвітлив Глазов Олександр, студентський мер міста Полтави, Голова Студентської ради Полтавської державної аграрної академії, студент 3 курсу факультету економіки та менеджменту напряму підготовки «Менеджмент»

До дискусії з означеної теми було залучено випускників факультету економіки та менеджменту минулих років, які досягли успіхів у фаховій управлінській діяльності та поділилися власним досвідом зі студентами.

Поліщук Валентина Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент, заслужений економіст України, Начальник Головного управління економіки Полтавської обласної державної адміністрації (2002–2010 рр.)

Сідаш Богдан Дмитрович, фахівець з організації збуту ПАТ «Філіп Морріс Україна»

Слизько Олег Сергійович, Почесний Голова Студентської ради ПДАА та міста Полтави

Білокінь Людмила Яківна, магістр з менеджменту, провідний фахівець з управління відділу тваринництва ТОВ «АСТАРТА-КИЇВ»

За результатами обговорення питань успішності розвитку кар’єри сучасного менеджера було проведено анкетування студентів 3 курсу факультету економіки та менеджменту (напрямів підготовки «Менеджмент» та «Економіка підприємства»). Мета анкетування - з’ясувати яким чином інформація, одержана студентами в ході дискусій на «круглому столі», вплинула на їх сприйняття потенціалу власної успішності у побудові кар’єри менеджера. Анкетування проводила кандидат історичних наук, доцент  кафедри бізнес-адміністрування та права Щетініна Тетяна Олексіївна.

Організатори щиро вдячні всім учасникам за плідну співпрацю!