Форум фахівців англійської мови 3rd Forum for ELT Professionals: Reforming Higher Education in Ukraine

9 листопада доцент кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін факультету обліку та фінансів Сільчук О. В. взяла участь у форумі фахівців англійської мови 3rd Forum for ELT Professionals: Reforming Higher Education in Ukraine, який відбувся в м. Києві.

Мета заходу – залучити спеціалістів до обговорення нагальних питань реформування вищої освіти в Україні, поліпшити якість викладання англійської мови в закладах вищої освіти.

Організатори і творчі натхненники форуму – міжнародна освітня компанія Pearson, освітньо-методичний центр Dinternal Eduction та Київський національний торговельно-економічний університет.

Засновник і директор освітньо-методичного центру Dinternal Eduction Шона Харті виступив із цікавою та пізнавальною доповіддю про соціально-економічні, історичні та політичні аспекти здійснення державної політики щодо викладання англійської мови на різних етапах розвитку вищої освіти в Україні.

У доповіді Роба Діна «Soft skills for success», викладача-методиста, представника всесвітньовідомої компанії Pearson, акцентовано увагу на дієвих методиках викладання англійської мови, необхідності використання в освітній діяльності сучасних навчальних ресурсів, створення під час проведення  занять позитивної творчої атмосфери, урахування індивідуальних потреб здобувачів вищої освіти.

Учасники форуму мали унікальну можливість

  • поспілкуватися з носіями мови – викладачами, методистами, консультантами та тренерами із Британії;
  • ознайомитися із сучасними підходами до викладання англійської мови від London School of English;
  • ознайомитися із книжковими новинками, які дають змогу організувати ефективну іншомовну підготовку студентів;
  • обмінятися досвідом викладання англійської мови в закладах вищої освіти України;
  • розширити коло зав’язків у сфері професійної діяльності.

Участь у подібних заходах має вагоме значення для професійного самовдосконалення викладача, який готовий навчатися упродовж життя.

 

Аудиторія: 

Діяльність: