Грант на навчання

Компанія VENCON проводить конкурс на вручення грантових призів для учнів і студентів. Грант буде розподілений між трьома призовими місцями. За перше місце конкурсант отримає дванадцять тисяч гривень, за друге – шість тисяч гривень, за третє – три тисячі гривень. Ви також можете стати учасником цього конкурсу і поборотися за перше місце.

Цей грант створений з метою підвищення рівня екологічного виховання молоді нашої країни. Компанія VENCON вважає, що майбутнє за молоддю. Здоровий рівень екології забезпечує здоров’я нації, завдяки чому люди почуваються в безпеці і щасливіші. Команда VENCON вірить в те, що цей проект зробить свій внесок у формування рівня екологічної культури серед молоді України. Подробиці за умовами проведення гранту можна знайти на сторінці гранту.

Нагороди будуть присуджені учасникам, які посіли призові місця. Лауреати конкурсу будуть визначені незалежними членами журі, співробітниками компанії. Кожен з них займається одним з головних напрямів компанії, і обізнаний на системах зволоження та очистки повітря; системах очистки води будь-якого рівня складності; кондиціонуванні та опалення; водонагрівачах та водопостачанні; енергоефективних системах вентиляції.

Незалежне журі прочитає всі тексти, які відповідають вимогам і визначить переможців. Перевагу буде надано статтям, які прямо стосуються визначених тем і містять наукові дані, котрі відповідають дійсності.

Цікаво, що в нашій країні молоді люди все менше і менше цікавляться інженерією. Проте саме інженерія допомагає вирішити безліч питань пов’язаних як з повсякденним життям, так і з глобальними проблемами. Ось приклад того, як у повсякденному житті можуть стати в нагоді інжинірингові рішення. До слова,  в Україні вже набирає популярність інженерна екологія, яка вивчає і забезпечує функціонування природно-промислових систем.

https://vencon.ua/scholarship

Діяльність: