ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту»

25-27 квітня 2018 р. в Миколаївському національному аграрному університеті у м. Миколаїв, згідно з наказом Міністерства освіти і науки України, відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» серед студентів вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Цього року в Олімпіаді взяли участь представники 52 ВНЗ із різних регіонів України – загалом 147 здобувачів вищої освіти.
Цього року олімпіада складалася з трьох турів: тестування, теоретичний, презентаційний.
За підсумками ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» студентка 1 курсу СВО «Магістр» факультету обліку та фінансів ПДАА Тютюнник Ірина була нагороджена дипломом ІІІ ступеня, а також отримала сертифікат на проходження стажування в одній з провідних аудиторських фірм України та цінні подарунки.

Студентка 1 курсу СВО «Магістр» факультету обліку та фінансів ПДАА Сокіл Валерія, проявивши високий рівень підготовки, була нагороджена спеціальною грамотою Всеукраїнської професійної бухгалтерської газети «Все про бухгалтерський облік» за активну участь у житті групи й факультету та чудові організаторські здібності, уміння знайти підхід до кожного.


Дугар Тетяна Євгеніївна, к.е.н., доцент кафедри організації обліку та аудиту була нагороджена спеціальною подякою за підготовку студентів до Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту».


 

 

 

ВІТАЄМО НАШИХ СТУДЕНТІВ З ВИЗНАЧНОЮ ПЕРЕМОГОЮ!

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: