Історія успіху : про результати проведення ІІ туру Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адмініструванння»

28-30 березня 2018 року вперше в Україні відбулася Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститу імені Ігоря Сікорського», який є базовим відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України

від 06 грудня 2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади», в якій прийняла участь здобувач вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адмінстрування» Будаква Валерія.

Ректор Полтавської державної аграрної академії
Аранчій В. І. вручає диплом призера ІІ етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» здобувачці
Будакві Валерії на Вченій раді Академії

За результатами виконання конкурсних завдань Олімпіади диплом за ІІ місце здобула саме Валерія, яка феєричною перемогою відкрила ще одну сторінку наукових здобутків кафедри публічного управління та адміністрування, що є результатом спільної клопіткої праці колективу кафедри, студентського наукового гуртка «Територія науки», мудрості зваженого рішення завідувача кафедри – Лозинської Тамари Миколаївни, котра ризикнула, запропонувавши кандидатуру Валерії, яка навчається лише на 2 курсі бакалавратури, і змагалася не зі своїми ровесниками, а зі здобувачами СВО «Магістр».

Саме високий рівень наукової активності, талант, вміння креативно мислити, наполегливість дозволили нашій здобувачці посісти це почесне місце.

Вітаємо нашу переможницю! Бажаємо подальших успіхів, досягнення цілей, творчої наснаги,   сил та наснаги до нових звершень!

 

 

Мітки: 

Діяльність: