Круглий стіл за підсумками проходження навчальної практики «Безпаперова бухгалтерія»

11 вересня 2020 року на кафедрі бухгалтерського обліку та економічного контролю відбувся круглий стіл за підсумками проходження двотижневої навчальної практики «Безпаперова бухгалтерія» здобувачами вищої освіти 3 курсу спеціальності «Облік і оподаткування».

 

Доповідачі презентували цікаві та змістовні доповіді, які висвітлюють високий рівень їх теоретичної підготовки, а також отримані практичні навички із загальної побудови облікової системи та складання первинних і зведених бухгалтерських документів за допомогою сучасних програмних продуктів автоматизації обліку:

  1. Калаєва Аліса «Автоматизація обліку грошових коштів на прикладі використання програмного продукту M.E.Doс».

  2. Перч Аліна «Застосування програмного продукту «1С: Бухгалтерія 7.7» для обліку грошових розрахунків».

  3. Поліщук Альона «Документальне забезпечення обліку основних засобів».

  4. Очеретько Ростислав «Автоматизація обліку необоротних активів на прикладі використання програмного продукту «1С: Бухгалтерія 7.7».

  5. Павловська Тетяна «Інвентаризація як метод бухгалтерського обліку».

  

  

Викладачі кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю взяли активну участь в обговоренні актуальних облікових проблем.

 Під час проходження навчальної практики під керівництвом к. е. н., доцента Романченко Юлії та к. е. н., доцента Грибовської Юлії практиканти ознайомились із прийомами та вимогами до комплексної автоматизації облікової роботи підприємств від первинного налаштування системи до одержання звітних форм автоматизованого обліку.

 

Вітаємо всіх із успішним завершенням першого етапу практичної підготовки майбутніх фахівців з обліку та бажаємо нових звершень і вагомих здобутків у навчанні.

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: