Кваліфікаційний іспит з дорадництва

03 липня 2018 року на базі Інституту післядипломної освіти Полтавської державної аграрної академії відбувся кваліфікаційний іспит фахівців, які мають бажання на професійному рівні проводити дорадчу діяльність.
 

Згідно наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України №368 від 14.07.2017 р. Полтавська державна аграрна академія є регіональним координатором, який забезпечує підготовку і проведення кваліфікаційного іспиту з дорадництва, має кваліфікованих викладачів та науково-методичне забезпечення.
Кваліфікаційний іспит для отримання кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського дорадника складало 14 осіб, для отримання кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського експерта-дорадника – 25 осіб.

На початку іспиту до слухачів з вітальним словом звернувся голова регіональної кваліфікаційної комісії Полтавської області, директор Департаменту агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації Сергій Олександрович Фролов. Він наголосив про важливість дорадчої діяльності в сільському господарстві регіону.

З найкращими побажаннями до майбутніх дорадників звернулися члени регіональної кваліфікаційної комісії:

Галич Олександр Анатолійович;

Горб Олег Олександрович;

Писаренко Віктор Микитович.

За результатами іспиту відбудеться видача кваліфікаційних свідоцтв сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників.

  

Майбутнім дорадникам бажаємо успіху у їх діяльності!

 

 

Діяльність: