Лекція д. держ. упр., професора Т.М. Лозинської «Роль стратегічного планування у розвитку громад» у межах семінару «Роль стратегічного планування для розвитку громад» для голів сільських рад Полтавського району

17 жовтня 2013 року з 9.00 до 13.00 в Обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій завідувачем кафедри менеджменту доктором державного управління, професором Т.М. Лозинською була прочитана лекція «Роль стратегічного планування у розвитку громад» у межах семінару «Роль стратегічного планування для розвитку громад» для голів сільських рад Полтавського району.

В семінарі також брали участь к.е.н., доцент О.В. Дорофєєв, к.е.н., доцент кафедри менеджменту О.М. Помаз, а також студенти магістратури другого року навчання спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування». В рамках семінару професор Т.М. Лозинська відповідала на численні запитання представників органів місцевого самоврядування, окреслила основні напрямки та задачі стратегічного планування у розвитку місцевих громад. На семінарі панувала атмосфера ділового спілкування та взаєморозуміння.