Мафія з викладачами в ПДАА

Підступні мафіозі, неочікувані промови, акторська гра та гучні заяви…

Після тривалої перерви довгоочікувана гра Мафія повернулась в стіни Полтавської державної аграрної академії, але з залученням не лише активних студентів. Цього разу за ігровий стіл сіли і викладачі факультету Економіки та менеджменту, які також намагалися знайти гравців чорної команди та принести перемогу в мирне місто.

 

21 лютого в Енеї зібралось багато людей, щоб поспостерігати за непередбачуваною рольовою грою викладачів та студентів.  Спершу відбувся показовий раунд, протягом якого група досвідчених гравців наглядно продемонструвала всім присутнім, що таке Мафія, її основні правила та моменти, на які варто звернути увагу.

А вже починаючи з наступної гри за стіл сіли і викладачі, які, не зважаючи на перші спроби пограти, продемонстрували високий рівень інтуїції та методів пошуку підозрілих гравців за столом.

Здавалося б, всього 40 хвилин часу, але і цього достатньо,  щоб зрозуміти хто є хто та почати відмінно аналізувати все, що відбувається навколо.

Сподіваємось, що така ініціатива стане гарною традицією та викладачі ще неодноразово приєднуватимуться в ролі учасників в такого роду студентські заходи.

www.instagram.com/fem.psaa

t.me/fem_news

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: