Магістранти Полтавської державної аграрної академії: не останній раз у Верховній Раді України…

26 квітня 2012 року студенти магістратури напряму підготовки «Менеджмент і адміністрування» факультету економіки та менеджменту Полтавської державної аграрної академії за сприяння та участі завідувача кафедри менеджменту, доктора наук з державного управління, професора Лозинської Тамари Миколаївни і кандидата економічних наук, доцента кафедри Воронько Тетяни Вікторівни побували на екскурсії у сесійному будинку Верховної Ради України по вул. Михайла Грушевського, 5.

Дана екскурсія була присвячена історії парламентаризму і специфіці функціонування єдиного органу законодавчої гілки влади за сучасних умов. Магістрантам було цікаво дізнатися про художнє полотно «Державотворення» (художник О. Г. Кулаков), на якому зображено момент прийняття Акту проголошення незалежності України, відкриття картини відбулося 22 серпня 2001 року з нагоди 10-ї річниці Незалежності України; сесійну залу на 1000 місць; архітектурне оздоблення будівлі; внутрішню організацію роботи парламенту тощо.

Учасники екскурсії мали змогу ознайомитися не тільки з особливостями роботи законодавчого органу влади, а й відчути атмосферу приміщень, в яких приймалися історичні, доленосні для України рішення, спостерігати за протистоянням політичних партій.

Студенти глибоко переконалися, що для подальшого зростання правової культури, прийняття важливих нормативно-правових рішень необхідні фахові ґрунтовні знання, що стануть їх конкурентними перевагами на ринку праці у найближчому майбутньому.




Аудиторія: 

Діяльність: