Майбутні фахівці з публічного управління вивчають потенційні сфери зайнятості

14 лютого 2020 року рамках вивчення дисципліни «Публічно-правові основи європейської інтеграції України» здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми Місцеве самоврядування спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування разом із доктором економічних наук, доцентом О. Дорофєєвим зустрілися з потенційними роботодавцями: О. Черчатим – кандидатом наук з державного управління, директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Полтавській області і Д. Нальотовим –  директором Центру захисту бізнесу та інвестицій, народним депутатом України.

Під час зустрічі директор Центру надання безоплатної правової допомоги О. Черчатий розповів діяльність організації, результати її роботи, а також ознайомив із програмою розвитку очолюваного ним центру. О. Черчатий відзначив, що в Полтавській області створено розгалужену мережу партнерів – провайдерів правової допомоги, але центр надання безоплатної правової допомоги зацікавлений у її розширені.

Своєю чергою директор Центру захисту бізнесу та інвестицій Д. Нальотов закцентував увагу присутніх на основній місії центру – налагодження взаємозв’язків між різнорівневими структурами, причетними до ведення бізнесу, створення дружнього простору для бізнесу, а також поєднання спільних зусиль для оперативного вирішення правових проблем мешканців області.

У рамках цього право-просвітницького заходу, організованого для здобувачів вищої освіти Полтавської державної аграрної академії та Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Я. Мудрого, було підписано меморандум про співпрацю Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області та Центру захисту бізнесу та інвестицій.

Майбутні фахівці з публічного управління та адміністрування тепер матимуть повне уявлення про зміст діяльності цих організацій і, що найголовніше, – про потреби та очікування згаданих вище зовнішніх стейкхолдерів-роботодавців щодо професійних компетенцій і соціальних навичок потенційних співробітників.

 

Аудиторія: 

Діяльність: