Мета досягнута, йдемо далі!

На базі оздоровчого табору Полтавської державної аграрної академії в с. Петрівка 21.09.2016 року Студентська рада факультету «Економіки та менеджменту» влаштувала для своїх студентів-першокурсників адаптивно-тренінговий курс, що включав у себе сім завдань, які навчали першокурсників командної роботи та адаптації до змінних умов та розуміти один одного зі швидкістю думки.

Із самого початку всі були налаштовані не тільки на роботу, але й на отримання позитивних емоцій та заряду енергії. Всі сподівання перевершили самі себе.

 
Окрім веселощів, тімбілдінгів та смачного обіду наші першокурсники встигли вкотре попрацювати на благо рідної «аграрочки», оскільки з перших днів запам’ятали девіз студентського активу факультету - «ХТО, якщо не ФЕМ!!!».

 

Доки всі модератори та оргкомітет працювали однією командою, команда кухарів, на чолі з Тетяною Верхогляд, Юлією Шевченко та Наталією Ковалевською, приготувала смачну польову кашу та гарячий чай.

Після приїзду до Полтавської державної аграрної академії була проведена рефлексія за участю нашого улюбленого декана, Галича Олександра Анатолійовича, всіх модераторів, організаторів та першокурсників, в результаті якої стало зрозуміло одне – що Студентська рада факультету економіки та менеджменту зробила нереально крутий адаптив, що дійсно згуртував первачків і направив їх у русло активного студентського життя!!!

Мета досягнута, йдемо далі.

Аудиторія: 

Діяльність: