Міжнародна апробація наукових здобутків

Інноваційною світовою практикою є участь науковців різних країн у міжнародних конференціях, що індексуються науково-метричними базами даних  Scopus та Web of Science. Саме в такій USAR International Conferences on Communication Management and International Technology (ICCMIT’ 2020, Greece) взяли участь  науковці Полтавської державної агарної академії, а саме: д. е. н., професор Маркіна Ірина, к. е. н., професор Аранчій Валентина, к. е. н., доцент Романченко Юлія.

Науковці презентували результати дослідження за темою: «Innovation management as a form of ensuring the country’s economic security», що обґрунтовує тенденції української інноваційної діяльності, її пріоритетні напрямки, що забезпечують економічну безпеку країни.

Незважаючи на обмеження та корективи, які внесла пандемія COVID-19 в життя та роботу науковців світу, конференція була проведена 14–15 вересня 2020 року в режимі он-лайн за допомогою платформи  Zoom. Модератори міжнародної конференції професор Марсело Сампіо де Аленкар (президент Інституту удосконалених досліджень у галузі комунікації, Бразилія), професор Кліміс Нтіалінс (Університет Західної Аттики, Афіни, Греція), професор Асадулла Шайх (керівник семінарів і тренінгів з питань координації та навчання в коледжі комп'ютерних наук, Університет Наджран, Саудівська Аравія) організували жваву дискусію, в якій взяли участь і наші науковці.

 

 

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: