Міжнародні компанії продовжують ділитися досвідом зі студентами ПДАА

У Полтавській державній аграрній академії дедалі частіше відбуваються зустрічі студентів із представниками бізнесу. Для нас важливо готувати високопрофесійних фахівців, які знають не лише теорію, а й впевнено орієнтуються у сучасних умовах.

У рамках такої співпраці 29 січня відбулася надзвичайно змістовна та цікава зустріч викладачів та студентів академії з регіональним менеджером у Харківській області ТОВ «BASF» - Дмитром Тарасовим.

Кілька годин Дмитро, просто і доступно, в ході інтерактивного спілкування, ділився власним досвідом та секретами «Як стати успішним та ефективним менеджером».
Поспілкувавшись із гостем, в черговий раз переконуємося, що «Менеджер» – це не просто модне слово чи популярна професія, а це особливий вид мистецтва, опанувати який може кожен. Головне у цій справі – прикладати максимум зусиль, не зупинятися на досягнутому, постійно вчитися, самовдосконалюватися та працювати над собою. Сучасний менеджер повинен вміти перетворювати свої мрії на конкретні цілі та впевнено їх досягати! Щиро дякуємо керівництву компанії ТОВ «BASF» за співпрацю та сподіваємося, що спільними зусиллями ми підготуємо гідне майбутнє аграрної еліти України!

  

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: