Міжнародний освітній Форум для закладів вищої освіти International Higher Educational Forum 2021 (online event)

9 – 11 березня 2021 р. викладачі кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін факультету обліку та фінансів Сільчук О. В., Ніколаєнко Ю. О., Тагільцева Я. М., Матвієнко Л. Г. взяли участь у форумі фахівців англійської мови закладів вищої освіти International Higher Educational Forum 2021, який проводився в онлайн-форматі.

Мета заходу – обговорення актуальних питань вищої освіти, адаптація до змінних обставин нової реальності 2021 року, освітні й пізнавальні запити сучасних студентів.

Організатори форуму – міжнародна освітня компанія Pearson.

Протягом трьох днів фахівці англійської мови обговорювали 5 тем (27 сесій):

  1. Залучення і заохочення студентів
  2. Оцінювання
  3. Працевлаштування
  4. Професійно орієнтована освіта
  5. Онлайн-навчання

Тематика форуму – актуальна й корисна для всіх учасників освітнього процесу. Так, Девід Бут – директор відділу розробки тестів, Пірсон у своєї доповіді «Штучний інтелект в оцінюванні – що нас лякає?» порушував питання змін у сфері мовного тестування, а саме, як модель комп’ютерного оцінювання впливає на окремі аспекти навчання.

Під час панельної дискусії «На шляху до міжнародної кар’єри» з представниками Інформаційного центру академічного визнання міжнародних

кваліфікацій UK Enic Naric and CIMEA (Італія) учасників форуму ознайомили

з досвідом організацій, які займаються підтвердженням кваліфікацій, консультуванням студентів стосовно їхній навчальних і кар’єрних можливостей, що допомагає студентам правильно зробити вибір щодо майбутньої кар’єри. Під час сесії представники цих інформаційних організацій розповіли про плідну співпрацю із закладами вищої освіти задля полегшення мобільності студентів.

Учасники форуму мали унікальну можливість:

  • поспілкуватися з носіями мови – викладачами, методистами, консультантами та тренерами із Британії та різних країн світу;
  • ознайомитися із інноваційними освітніми та цифровими технологіями щодо викладання англійської мови;
  • обмінятися досвідом викладання англійської мови в закладах вищої освіти країн Європи, Америки та Азії;
  • розширити коло зав’язків у сфері професійної діяльності, поділитися практичним досвідом та враженнями від форуму під час круглого столу.

Міжнародний форум – це платформа, яка дає можливість для професійного саморозвитку та самовдосконалення викладача в умовах єдиного відкритого інформаційного простору освіти.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: