Можливість здобуття подвійного диплому з філології!

Міністерство освіти і науки України
Полтавська державна аграрна академія
Кафедра іноземних мов та українознавства

Шановні абітурієнти!
Досягнута домовленість про здобуття подвійного диплому з філології.

Унікальна можливість одночасного навчання в Полтавській державній аграрній академії (Україна) та університеті бізнесу в Домброві Гурнічей (Польща) за спеціальністю 035 «Філологія» й отримання двох дипломів державного зразка – українського та європейського.

16 лютого 2017 р. між керівництвом ПДАА та доктором Рафалом Ренбіласом – уповноваженим представником ректора університету бізнесу в Домброві Гурнічей по роботі зі східними регіонами (Польща) – відбулася зустріч, на якій досягнуто домовленість про навчання за програмою подвійного диплому для студентів ПДАА ліцензованої спеціальності 035 «Філологія» (Германські мови та літератури (переклад включно)).
Переваги навчання за програмою подвійного диплому:

  • спілкування з європейськими студентами та викладачами;
  • поглиблення знань з філології;
  • вивчення нових дисциплін, запропонованих польською стороною;
  • додаткове вивчення польської мови;
  • можливість перебування в будь-якій країні Європейського Союзу 90 днів на рік;
  • одержання візи категорії «Д» для навчання і роботи, адже студенти матимуть змогу самостійно заробити кошти на навчання;
  • одержання студентського квитка, який дає право на 50% знижку на користування громадським транспортом у Польщі;
  • польський диплом дає можливість подальшого працевлаштування в країнах Європейського Союзу без нострифікації українського диплома.

За умови вступу в ПДАА на денну форму навчання зі спеціальності «Філологія» набір у польські групи (університет бізнесу в Домброві Гурнічей) відбуватиметься на заочну форму навчання восени 2017 року.
За додатковою інформацією звертайтеся на кафедру іноземних мов та українознавства: м. Полтава, вул. Г. Сковороди 1/3, 4-й корпус, 5-й поверх, кім. 458, 459 (з понеділка по п’ятницю), а також до завідувача кафедри, проф. Шаравари Тамари Олексіївни – кім. 456, контактний телефон: 050 033 6989.