На базі ПДАА відбулася Щорічна звітна Конференція Полтавської обласної громадської організації

7 лютого на базі Полтавської державної аграрної академії відбулася Щорічна звітна Конференція Полтавської обласної громадської організації «Асоціація фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини». На порядок денний було винесено 7 питань, у тому числі, із Звіт голови Асоціації – Бурлаки Василя Михайловича.

 

З привітальним словом виступила ректор академії, професор Аранчій Валентина Іванівна, яка зазначила важливість та своєчасність проведення Конференції саме в стінах ПДАА, яка для багатьох присутніх є Альма-матер.
На Конференції був присутній Фролов Сергій Олександрович, Директор Департаменту агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації;  103 із 120 членів Асоціації; представники фермерських об’єднань Дніпропетровської, Кіровоградської, Одеської та Сумської областей, науково-педагогічні працівники академії, запрошені гості.
Учасники Конференції заслухали звіт голови Асоціації, ревізійної комісії. Прийняли рішення щодо зміни назви Асоціації на «Полтавська обласна громадська організація «Асоціація фермерів та приватних землевласників Полтавщини iменi Героя України, Героя Небесної coтні Вiктора Чмiленка», із внесенням відповідних змін до Статуту.
Під час виступів, фермери ділились своїми проблемами та можливими шляхами їх вирішення.