На кафедрі гуманітарних і соціальних дисциплін започатковано діяльність наукового гуртка «Антей»

За ініціативи доктора політичних наук, професора кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Некряч Анастасії Іванівни та студентів 2 курсу спеціальності Політологія на кафедрі гуманітарних і соціальних  дисциплін започатковано діяльність наукового гуртка «Антей». Назву обрано невипадково, адже міцним підґрунтям для професійної діяльності майбутніх політологів мають стати знання.

24 вересня відбулося перше засідання учасників наукового об’єднання, участь у якому взяли здобувачі вищої освіти спеціальності Політологія та викладачі кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін: завідувач кафедри Н. Сизоненко, доценти С. Приходько, С. Макарець, Є. Кончаковський.

Керівник наукового гуртка – професор Некряч Анастасія Іванівна –  наголосила, що політолог – це передусім аналітик, здатний застосовувати професійний інструментарій до різних політичних явищ і подій, оратор, який вправно й аргументовано володіє словом. Тому основна місія гуртка – залучити майбутніх політологів до обговорення низки політичних питань сучасності, сприяти пошуку конструктивних рішень шляхом живого діалогу.

На першому засідання гуртка «Антей» було визначено напрями його діяльності, погоджено тематику зустрічей й обговорено питання співпраці Північноатлантичного Альянсу та України, євроатлантичної безпеки, перспективи вступу України до НАТО.

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: