На кафедрі інформаційних систем та технологій відбулася конференція за результатами виробничої практики ЗВО зі спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології»

10 вересня 2020 року на кафедрі Інформаційних систем та технологій відбулася конференція за результатами виробничої практики здобувачів вищої освіти зі спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології». У роботі  конференції взяли участь понад 20 осіб, серед них студенти 4-го курсу спеціальності, 2-го курсу (скорочений термін навчання) та викладачі кафедри.

Програма конференції доступна за посиланням

Посилання для доступу до матеріалів конференції

Зі вступним словом до учасників конференції звернувся директор Навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Галич Олександр Анатолійович.

У роботі конференції взяв участь заступник директора департаменту Агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації Рева Іван Іванович, який виступив із привітальним словом.

У своєму виступі він наголосив, що плідна співпраця між Департаментом Агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавською державною аграрною академією розпочалася з 2016 року в рамках започаткування програми «Підтримка діяльності підприємств АПК засобами сучасних інформаційних систем і технологій».  Іван Іванович зазначив, що яскравим прикладом цієї співпраці є створення Інтерактивної карти водних об’єктів державної власності, придатних для рибогосподарських потреб на території Полтавської області, і висловив сподівання на подальшу співпрацю зі здобувачами вищої освіти Полтавської державної аграрної академії загалом і студентами спеціальності Інформаційні системи та технології зокрема.

За плідну співпрацю з покращення інформаційного представлення водних ресурсів Полтавщини Департамент Агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації нагородив грамотами студентів ГУЙВУ Олексія та  РАШИНА Артема.

 

У рамках роботи конференції  здобувачі вищої освіти спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» представили результати наукових досліджень. Із доповідями про результати проходження виробничої практики на відповідних базах практик виступили:

Усенко Вікторія «Забезпечення контролю роботи  мереж за допомогою спеціалізованих програм сканування та моніторингу»

Колєснік Віталій «Види кабелів для передачі даних у локальних мережах»

Запека Марія «Програмна реалізація сервісу управління документообігом підприємства»

Гуйва Олексій, Рашин Артем «Розгляд інформаційної системи на базі веб сторінки  SOFT.FARM»

Пономаренко Вікторія «Автоматизація обробки електронної документації за допомогою програми «M.E.Doc»»

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: