На кафедрі Машиновикористання і виробничого навчання проведено щорічне засідання тематичного круглого столу.

Тематичний круглий стіл за суспільно-актуальною темою «ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА СПЕЦІАЛІСТІВ З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В АПК».

На кафедрі Машиновикористання і виробничого навчання інженерно-технологічного факультету 23 лютого проведено щорічне засідання тематичного круглого столу за суспільно-актуальною темою: «ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА СПЕЦІАЛІСТІВ З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В АПК».
В обговоренні актуальних питань матеріального забезпечення начального процесу активну участь прийняли викладачі факультету та студенти.
З доповіддю та практичними порадами з питань нормативно-документального супроводження придбання нової техніки, термінів та правил її реєстрації виступили головний спеціаліст головного управління Держпродспожив служби в Полтавській області Яценко Юрій Васильович та головний спеціаліст служби Сільничий Олександр Миколайович.

Для наочної демонстрації розташування ідентифікаційних елементів тракторів керівництво фермерського господарства «Ворскла» Диканського району надало можливість залучити в роботі тематичного круглого столу новий сучасний трактор TD 5.110 New Holland.



Користуючись нагодою наявності на кафедрі сучасної техніки, викладачами проведено відкриті тематичні заняття з дисциплін, що вкладаються здобувачам вищої освіти 1 курсу спеціалістів та магістрів спеціальності Агроінженерія.



Підсумок круглого столу підвів завідувач кафедри, доцент Сакало Віктор Миколайович який зазначив про необхідність співпраці з виробниками – дилерами сільськогосподарської техніки у виховному та навчальному процесі при підготовці інженерно-технічних кадрів для агропромислового комплексу України.

Оргкомітет тематичного круглого столу