Національно-патріотичне виховання

15 квітня 2016 року кафедрою вищої математики, логіки та фізики інженерно-технологічного факультету Полтавської державної аграрної академії (організатори: заступник директора ННАІІ з виховної роботи ст. викладач Лавренко В.В., куратори груп к.пед.н., доцент Овсієнко Ю.І. та ст. викладач Рижкова Т.Ю.) в рамках національно-патріотичного виховання проведена зустріч студентів інженерно-технологічного факультету 1 курсу скороченого терміну навчання 1 та 2 груп з полтавським волонтером Глобою Сергієм Васильовичем.

Глоба С.В. безпосередньо бере участь у волонтерській допомозі особовому складу 3-го механізованого батальйону 28 механізованої бригади Збройних сил України, які приймають участь в антитерористичній операції у населених пунктах Невельське, Красногорівка, Мар’їнка, Красногорівка Донецької області у вигляді забезпечення військовослужбовців продуктами харчування, одягом, засобами гігієни, побутовими приладами та проводять ремонт військової техніки. Нагороджений грамотою в честь Дня незалежності України за вагомий особистий вклад в організацію надання матеріально-технічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України, підтримання бойового духу захисників державного суверенітету та територіальної цілісності України за підписом Міністра оборони України

 

генерал-полковника С.Т. Полторака,. нагороджений нагрудним знаком Полтавської обласної ради «За вірність народу України».

Сергій Васильович розповів про життєві будні волонтерів, описав життя бійців на передовій. Доніс до студентів атмосферу життя людей на окупованих та прифронтових населених пунктах, описав настрої населення та бійців.

Студенти інженерно-технологічного факультету передали волонтером солодку допомогу для військовослужбовців АТО – коробки з печивом.

Глоба Сергій Васильович подякував за гостинну зустріч та запропонував студентам інженерно-технологічного факультету разом з волонтерами прийняти участь у ремонті машини для передачі бійцям АТО.

заступник директора ННАІІ з виховної роботи ст. викладач В.В. Лавренко 

Діяльність: