Національно-патріотичне виховання.Зустріч з учасником АТО

В рамках національно-патріотичного виховання студентської молоді для студентів 2 курсу інженерно-технологічного факультету було проведено зустріч з учасником бойових дій в зоні проведення АТО. На зустріч запросили випускника Полтавської державної аграрної академії Черкун Івана Петровича. Черкун Іван Петрович – оператор-навідник окремої розвідувальної роти 93 механізованої бригади, мешканець с.м.т. Решетилівка Полтавської області.

 

Іван Петрович приймав участь у бойових діях в зоні проведення АТО на території Луганського аеропорту, м. Луганськ та населених пунктів Піски і Водяне. Зазнав поранення в одній із сутичок з диверсійно-розвідувальною групою під час виконання бойового завдання.

Зустріч пройшла в теплій та дружній обстановці, Іван Петрович розповів про ситуацію, що склалася на той час на ділянці виконання військового завдання, про подвиги його побратимів, матеріально-технічного забезпечення та ставлення місцевого населення до бійців ЗСУ.

На знак вдячності та поваги студенти подарували Івану Петровичу книгу «МАЙДАН», як символ волелюбності та нескореності нашої нації у прагненні до свободи та миру в нашій країні – Україні. Зустріч організували куратори академічних груп викладачі кафедри «Машиновикористанні і виробничого навчання», к.т.н., доцент Ляшенко С.В., ст. викладач Сівцов О.В., ст. викладач Дорошенко С.В., к.т.н., доцент Падалка В.В.

Діяльність: