Народна мудрість: «Світ не без добрих людей»

4 вересня 2020 року колектив кафедри галузеве машинобудування відвідав пункт перетримки собак, що розміщується в місті Полтаві. Його створено 12 років тому на кілька сотень місць. Це єдиний офіційний притулок у нашому місті. Певна річ, він не розв’язує проблему із безпритульними тваринами, але дає змогу отримати таким тваринам їжу та тепле приміщення.

Народна мудрість: «Світ не без добрих людей». На тепло людських сердець, милосердя та співчуття залишається сподіватися тваринам, які з різних причин опинилися без домівок. Деякі з них приречені на голодне існування, деяким пощастить та їх заберуть у оселі, а в декого розпочнеться нове життя в пунктах перетримки тварин. Саме в таких пунктах, де доглядають за ними люди із добрими, щирими серцями, міцними нервами, знаходять турботу і ласку безпритульні чотирилапі собаки й коти.

Проблеми в пункті перетримки тварин розв’язують у міру сил співробітники, волонтери, організації, що опікуються безпритульними тваринами, а також прості люди, які хочуть прикрасити життя чотирилапим мешканцям і побалувати їх невеличкими гостинцями.

Сподіваємося, що відвідування таких помешкань буде традиційним для жителів міста Полтави. Для небайдужих зазначаємо координати розташування пункту перетримки (адреса: м. Полтава, вул. Нижньомлинська, 33, контактні телефони: (0532) 571865, (066) 160 1046).

Долучайтеся до добрих справ!

 

Аудиторія: 

Діяльність: