Наукова школа менеджменту ПДАА: наука і практика в одному захисті дисертації

ВІТАЄМО ЗДОБУВАЧА З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЇ!

Полтавська державна аграрна академія продовжує активно сприяти появі нових науковців. 26 травня 2021 року успішно захистив дисертацію здобувач ступеня доктора філософії, представник львівської наукової спільноти Шпарик Ярема Ярославович. Завдяки продуктивній роботі під науковим керівництвом кандидата економічних наук, професора Куцик Валентини Ісідорівни було написано дисертацію на тему «Державне регулювання відтворення землі як фактора виробництва в Україні».

Голова спеціалізованої вченої ради ДФ 44.887.010 доктор економічних наук Томілін Олексій Олександрович звернув увагу на те, що зміст дисертації чітко відповідає зазначеній темі. З наукових праць, опублікованих у співавторстві, у дисертації використані лише ті положення, що є результатом особистої роботи здобувача.

Члени комісії у складі доктора економічних наук Зось-Кіора Миколи Валерійовича та доктора економічних наук Дорофєєва Олександра Вікторовича розглянули дисертаційну роботу і відмітили, що тема дисертації актуальна, має теоретичне та практичне значення, наукові положення, наведені в дисертації, обґрунтовані й точні. Під час дослідження автор застосував методи структурно-функціонального аналізу та логічного узагальнення.

Опонент доктор економічних наук, академік Лупенко Юрій Олексійович зазначив, що дисертація Шпарика Яреми Ярославовича є оригінальною науковою працею, у дослідженні представлені наукові положення, які не були раніше захищені.

Головний опонент доктор економічних наук Данкевич Віталій Євгенович також зазначив, що в дисертації зроблена вдала спроба по-новому виконати наукове завдання обґрунтування теоретичних, методичних і прикладних положень щодо державного регулювання відтворення землі як фактора виробництва.

Активними учасниками захисту були здобувачі ступеня доктора філософії і науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту, які взяли активну участь в обговоренні дисертації, заслухали нові наукові ідеї та змістовні пропозиції з актуальної тематики. 

Вітаємо молодого вченого наукової школи методології та практики сучасного менеджменту ПДАА, що визнана у світі!

 

Аудиторія: 

Діяльність: