Науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції» та нові перемоги!

21 квітня 2021 року на базі Полтавської державної аграрної академії відбувся другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації  «Управління у сфері економічної конкуренції»  у 2020/2021 н. р. У конкурсі взяли участь 192 студенти-автори, 98 наукових керівників із 47 закладів вищої освіти та їх структурних підрозділів. Загалом на розгляд конкурсної комісії було подано 118 робіт.
На підсумковій науково-практичній конференції, яка відбувалась онлайн, виступили 48 здобувачів вищої освіти із 42 закладів вищої освіти.

Учасників конференції привітали ректорка Полтавської державної аграрної академії, голова галузевої конкурсної комісії професорка Валентина Аранчій,

а також заступники голови галузевої конкурсної комісії: директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій професор Олександр Галич, завідувач кафедри менеджменту, професор Микола Зось-Кіор.

 

Тож найталановитіші здобувачі вищої освіти мали нагоду представити свої наукові здобутки у сфері менеджменту та економіки, а також ознайомитися з працями своїх колег з усієї країни та позмагатися за перемогу.

Галузева конкурсна комісія на підставі рецензування та відкритого обговорення прийняла рішення про відзначення авторів кращих наукових студентських робіт, які представили свої доповіді та захистили роботи під час підсумкової науково-практичної конференції.

За підсумками науково-практичної конференції студентки Полтавської державної аграрної академії Алейнікова Вікторія та Дорошенко Марина (наукова керівниця – доцентка кафедри менеджменту к. е. н. Шульженко Ірина Вадимівна) отримали дипломи ІІ ступеня.

 

Щиро вітаємо з перемогою здобувачів вищої освіти та викладачів кафедри менеджменту! Зичимо міцного здоров’я та нових наукових звершень!

 

 

 

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: