Навчаються куратори академічних груп!

Відбулося заключне в цьому навчальному році заняття в школі кураторів академічних груп. Усього в 2011-2012 навчальному році проведено шість занять на теми виховання студентської молоді, взаємодії викладача і студента, основ здорового способу життя, адаптації студентів молодших курсів до навчання у ВНЗ. До участі у роботі школи запрошувалися куратори перших та других курсів усіх факультетів.

Активну участь у роботі школи кураторів взяли викладачі кафедри філософії, психології та педагогіки. Цікаві лекції для кураторів підготували: завідувач кафедри, доцент Шейко Сергій Володимирович (лекція - «Філософсько-методологічні засади у процесі навчання та виховання у ВНЗ», доценти Подлєсна Ганна Володимирівна (лекція - «Система психологічного захисту») та Ільченко Алла Михайлівна (лекція - «Виховна робота куратора академічної групи».

Семінарські заняття з елементами тренінгу зі слухачами на теми «Проективні методики визначення характеристик особистості», «Психодіагностика темпераменту, акцентуацій характеру», «Вивчення психологічного портрету групи», проводила керівник школи - доцент кафедри загальної та біологічної хімії Плаксієнко Ірина Леонідівна.

Аудиторія: 

Діяльність: