Не забуваймо наших колег-пенсіонерів!

Дружній колектив недарма порівнюють із родиною, яка розділяє щасливі та сумні події кожного її члена, спільно долає життєві негаразди та разом святкує радісні події. І, звісно, працівники, що пішли на заслужений відпочинок, заслуговують на особливу шану та увагу колишніх колег.

Валентина Ульяніч із донькою

Кандидат економічних наук, доцент Ульяніч Валентина Анатоліївна багато років пропрацювала у нашій академії, викладала політекономію та теорію економічного аналізу. Багатьом викладачам, що нині працюють на кафедрі економічної теорії та економічних досліджень, вона була старшим товаришем і наставником, порадами та власним прикладом допомагала молодим колегам робити перші кроки на науково-педагогічному шляху. І хоча вже понад десять років Валентина Анатоліївна не працює, колишні співробітники не забувають «пенсіонера кафедри».
18 липня, у день народження Валентини Анатоліївни, до неї завітали представники кафедри ЕТЕД.

Квіти та подарунки, добрі слова та побажання від щирого серця створили гарний настрій як господині, так і гостям.
Чи був це візит важливим для іменинниці? Без сумніву! Але не меншого значення він має й для її відвідувачів, адже увага до старших товаришів є неодмінною умовою вже майже вікової спадкоємності поколінь викладачів нашого навчального закладу.