«Networking» для студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології»

Як і коли шукати свою першу роботу? Як встановлювати дружні контакти? Які правила екологічної поведінки в соціальних мережах? Відповіді на ці та інші важливі питання шукали студенти 1–2 курсів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» під час тренінгу на тему «Networking», який відбувся 18 листопада 2020 року.

Це вже другий тренінг від бізнес-тренера Ігоря Лядського, практикуючого маркетолога, письменника, автора численних публікацій з питань саморозвитку.

Ведучий завдяки ерудиції та вмінню бути чесним зі своєю аудиторією вже вкотре допоміг слухачам розкрити безліч цікавих і важливих напрямів власного розвитку та самовдосконалення, які в найближчому майбутньому не лише стануть затребуваними, але й впливатимуть на професійний успіх. Адже саме розвиток додаткових і популярних нині soft skills сприяє успіху й досягненню цілей.

Слухачі із зацікавленістю сприйняли інформацію про загальні правила сучасного нетворкінгу, принципи спілкування з людьми та налагодження із ними контактів. Несподіваним відкриттям для багатьох став взаємозв’язок таких очевидних правил із результативністю та популярністю особистості в мережах. Після завершення презентації відбулось обговорення актуальних питань тренінгу: слухачі жваво обговорювали цікаві для молоді напрями фрілансу, блогерства, комунікацій, а також твори Карнегі та власний досвід. Спікер порекомендував слухачам продовжити ознайомлення з корисною літературою за тематикою тренінгу і прочитати такі важливі книги:

  • Роберт Грин «Мастер игры»;
  • Дейл Карнеги «Как находить и завоевывать людей»;
  • Роберт Грин «48 законов власти».

У тренінгу взяли участь понад 60 учасників. Найбільш активно дискутували та ставили питання студенти Турбай Євген, Омельяненко Антон, Шпіньов Павло, Кабак Данило, викладачі кафедри інформаційних систем та технологій та інші учасники.

 

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: