Нові книги для аграрної освіти

Писаренко В. М. Управління агротехнологіями за умов посух / В.М. Писаренко, В.В. Писаренко, П.В. Писаренко // Полтава, 2020. – 161 с.

В основу книги покладено матеріали щодо теорій змін клімату, можливого впливу пов'язаних з цим посух на землеробство України, науковий та практичний досвід з управління землеробством по  зменшенню негативного впливу дефіциту вологи на продуктивність сільськогосподарських культур.

Книга розрахована на керівників та спеціалістів аграрних підприємств, викладачів і здобувачів вищої освіти аграрних навчальних закладів та науковців, всіх, хто цікавиться проблемами екології, охорони навколишнього середовища та виробництва сільськогосподарської продукції.

 

Писаренко В. М. Система органічного землеробства агроеколога Семена Антонця / В. В. Писаренко, А. С. Антонець, Г. В. Лук’яненко, П. В. Писаренко; наук. ред. Писарено В. М. – П., 2017. – 124с.

В основу книги покладено матеріали наукових досліджень системи органічного землеробства, яку протягом 40 років успішно застосовує і вдосконалює Семен Свиридонович Антонець – Герой Соціалістичної Праці, Герой України, почесний член НААН України, засновник ПП «Агроекологія» Шишацького району Полтавської області.

У книзі детально описані технологічні прийоми робіт, що застосовуються у вирощуванні органічної продукції, шляхи збереження та відтворення родючості ґрунту, захисту його від ерозії.

Книга розрахована на керівників і спеціалістів підприємств та організацій аграрного профілю, відомств з охорони навколишнього середовища, викладачів і студентів аграрних навчальних закладів, слухачів інститутів післядипломної освіти, всіх, хто цікавиться виробництвом екологічно безпечних продуктів для харчування людини, кому не байдужа доля нашої землі й держави.

 

Аудиторія: 

Діяльність: