Новинка нашого фонду

Любов до книг – найбільша нагорода. Це надихає, збуджує, заспокоює
і дає безмежні знання про світ і безцінний досвід. Це моральне світило.
Елізабет Хардвік

Днями фонд нашої бібліотеки поповнився цікавим і змістовним виданням під назвою «Інформаційний та освітній простір Віктора Самородова». Книга знайомить нас із багатим науковим доробком доцента кафедри захисту рослин Полтавської державної аграрної академії, голови Полтавського відділення Українського ботанічного товариства, заслуженого винахідника України, лауреата численних премій і відзнак Віктора Миколайовича Самородова.
Науково-довідкове видання підготовлено нашими колегами – фахівцями відділу документів із природничих та аграрних наук Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського з нагоди півсторічного читацького ювілею знаного науковця.
Вступивши у вересні 1969 року на перший курс агрономічного факультету Полтавського сільськогосподарського інституту, Віктор Самородов одразу ж записався не лише до бібліотеки обраного вишу, а й до обласної, ставши її незмінним поціновувачем і вірним другом на довгі роки. І дотепер Віктор Миколайович – активний читач та учасник численних бібліотечних заходів. Доброю традицією для нього стало й дарування книг улюбленій бібліотеці. Тож на пошану свого відданого користувача й у тісній співпраці з ним фахівці ПОУНБ ім. І. П. Котляревського підготували бібліографічний покажчик його наукових праць.
Наша бібліотека висловлює вдячність Віктору Миколайовичу за подаровану книгу й бажає йому подальших наукових і творчих досягнень. Усіх зацікавлених запрошуємо до перегляду!