Новий договір про співпрацю з набору іноземних кандидатів на навчання

Полтавська державна аграрна академія уклала договір про організацію співробітництва при проведенні набору кандидатів на навчання у різних країнах світу з ТОВ «КОНСАЛТИНГОВА ГРУПА «ОСВІТА І НАУКА». 

Новий партнер ПДАА приймає на себе зобов'язання виконувати всі необхідні дії для здійснення набору кандидатів на навчання в наш навчальний заклад, представляти Полтавську державну аграрну академію в інших освітніх програмах можливого співробітництва, проводити маркетингову діяльність та розповсюджувати офіційну інформацію академії.

Для представників ТОВ «Консалтингова група «Освіта та наука» було проведено оглядову екскурсію територією академії, навчальними аудиторіями факультету підготовки іноземних громадян та студентським гуртожитком № 1. Директор ТОВ «Консалтингова група «Освіта та наука» Золотухін І. Є. висловив сподівання на плідну співпрацю з Полтавською державною аграрною академією, яка створила гідні умови для отримання вищої освіти для іноземних громадян за міжнародно визнаними критеріями.

Аудиторія: 

Діяльність: