Новий партнер академії з набору на навчання іноземних громадян

Полтавська державна аграрна академія уклала договір про організацію співробітництва при проведенні набору кандидатів на навчання у різних країнах світу з ТзОВ «СТАДІ ГЕЙТ».
Новий партнер ПДАА приймає на себе зобов'язання організувати і провести рекламну кампанію в підтримку академії і здійснити підбір іноземних громадян на території зарубіжних держав з метою подальшого їх навчання в академії згідно законодавства України.
Академія, у свою чергу, приймає на себе зобов'язання організувати навчання російською, українською та англійською мовами (в залежності від набору іноземних громадян) відібраних партнером за запрошенням академії іноземних громадян на факультеті підготовки іноземних громадян, в Інституті післядипломної освіти і на основних факультетах ПДАА з метою отримання ними вищої освіти на компенсаційній основі за навчальними планами і програмами, затвердженими академією за обраною спеціальністю.
Директор ТзОВ «СТАДІ ГЕЙТ» пан Бустанжі Сауд Ахмед Абдельхамід, до речі, випускник факультету підготовки іноземних громадян 1999 року та факультету ветеринарної медицини 2004 року, так сказав про співробітництво з ПДАА: «Я добре знаю, як працюють факультет підготовки іноземних громадян і факультет ветеринарної медицини. У мене залишилися найкращі враження про навчання тут. Академія стала для мене другою рідною домівкою, а, отже, я прикладу максимум зусиль, щоб іноземні громадяни, які мріють отримати вищу освіту в Україні, приїхали на навчання саме до Полтавської державної аграрної академії».

Аудиторія: 

Діяльність: