Новий спецкурс для бажаючих працювати за кордоном!

Інститут вищої освіти Національної академії педагогічних наук України 9 жовтня 2015 року ініціював семінар-презентацію нових підручників, підготовлених сучасним британським автором Вірджинією Еванс  з дисципліни «Англійська мова професійного спрямування (English for Specific Purposes – ESP).

Захід відбувся за підтримки Посольства Греції в Україні та Посольства України в Греції та сприяння Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти та Міністерства освіти і науки України.

Від кафедри іноземних мов та українознавства Полтавської державної аграрної академії на семінар була делегована кандидат філологічних наук, доцент Тагільцева Я.М., яка прослухала ознайомчу презентацію стосовно найновішої навчально-наукової літератури в Україні з іноземної мови й одержала відповідний сертифікат учасниці семінару такого високого рівня.

 

Великою знахідкою для викладачів і студентів нашої академії стали методичні розробки європейського рівня, розраховані на працівників сільського господарства, інженерів-механіків, менеджерів, економістів, обліковців, фінансистів тощо.  Деякі з них вже поповнили методичний фонд кафедри.

Унікальність одержаної кафедрою літератури полягає в тому, що її авторство належить іноземним фахівцям, і в цих виданнях враховані особливості саме сучасної лексики, якою на разі послуговуються на закордонних підприємствах аграрного профілю.

Тож, кафедра пропонує вивчення спецкурсу «Англійська мова для працівників сільського господарства», який стартує 3 листопада 2015р.

Це стане в нагоді тим, хто планує працювати або проходити стажування  у сфері сільського господарства за кордоном, оволодіти необхідними мовними уміннями й навичками, які посприяють успішній співбесіді та швидкій адаптації в англомовному середовищі!

Чекаємо всіх бажаючих на кафедрі іноземних мов та українознавства Полтавської державної аграрної академії (4 корпус, 5 поверх, кабінет 458)