Обласна рада вітала студентів-науковців

Журі щорічного конкурсу студентських наукових робіт «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад», заснованого Полтавською обласною радою, провело конкурс та визначило кращі наукові роботи.

Друга премія присуджена студенткам магістратури факультету економіки та менеджменту Єлизаветі та Тетяні Філісюк за роботу «Концептуальні засади розвитку вело руху в м. Полтаві».Третьою премією нагороджені студентки факультету економіки та менеджменту Антоніна Мороз та Юлія Постіл, а також Інна Перетятько – студентка факультету обліку та фінансів за роботу «Система пропозицій щодо вдосконалення Положення про студентське самоврядування у ВНЗ  України та форми контролю і звітності»

Премії та дипломи лауреатів конкурсу студентам вручали голова обласної ради Іван Михайлович Момот та голова обласної державної адміністрації  Олександр Васильович Удовіченко.

 Студентів також привітала ректор академії Валентина Іванівна Аранчій.На церемонії вручення нагород також були присутні наукові керівники студентів - завідувач кафедри менеджменту Тамара Миколаївна Лозинська та старший викладач кафедри економіки підприємства Олександр Володимирович Калініченко.

Аудиторія: 

Діяльність: