Олімпіада зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Відбувся ІІ етап  Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

7-8 квітня 2016 року згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 1247 від 27 листопада 2015 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році» та з метою пошуку обдарованої студентської молоді і створення умов для її творчого зростання 07-08 квітня 2016 р. в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування», у якому прийняли участь Саєнко Олександр, матігстрант 1 ролку навчання за спеціальністю «Менеджмент організацій та адміністрування» (за видами економічної діяльності), а також Риженко Надія, здобувачка вищої освіти за напрямом «Менеджмент». 
Перед учасниками олімпіади гостинно відчинив двері факультет менеджменту ба бізнесу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка для 111 студентів-переможців І етапу Олімпіади (65 студентів освітнього ступеня «бакалавр» і 46 студентів освітнього ступеня «магістр») із 77 вищих навчальних закладів України.

До складу компетентного журі увійшли провідні фахівці з економіки та менеджменту, представники різних вищих навчальних закладів України, великий досвід і професіоналізм яких, покликаний забезпечити об’єктивну та неупереджену оцінку всіх студентських робіт.

Основний конкурсний день для всіх учасників складався з двох частин : теоретичної (тестування) і практичної (для студентів освітнього ступеня «бакалавр» – розв’язання розрахунково-аналітичного завдання; для студентів освітнього ступеня «магістр» – вирішення конкретної розрахунково-аналітичної ситуації за матеріалами реального підприємства).
Для студентів випала нагода не тільки перевірити свої власні сили, накопичені плідною працею знання, а й в повній мірі зрозуміти, чого вони спромоглися, і які перспективи мають в майбутньому.

Варто зазначити, що в рамках ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності) вперше було проведено методичний семінар на тему : «Розвиток ключових компетенцій з підвищення рейтингу вченого у міжнародній освітній і науковій спільноті» для науково-педагогічних працівників, які цього дня завітали до ПолтНТУ. Під час проведення семінару кожний бажаючий мав можливість приєднатися до активного обговорення наукових доповідей, поставити запитання один одному і обмінятися досвідом.

08 квітня 2016 року у ПолтНТУ відбулося урочисте нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності). Вітаючи учасників, голова журі, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри управління Сумського державного університету Теліженко Олександр Михайлович зробив акцент на об’єктивності підведення підсумків Олімпіади, адже жодну роботу не було подано на апеляцію.
Учасники олімпіади також були нагороджені грамотами у таких номінаціях: за стійкість до стресових ситуацій; за підприємницьке мислення; за креативність; за інноваційний підхід; за стратегічне мислення; за аналітичні здібності та за творчий підхід.