Онлайн-комунікація з батьками здобувачів вищої освіти першого курсу спеціальності «Менеджмент»

17 грудня 2020 року відбулися батьківські збори студентів першого курсу спеціальності «Менеджмент» ПДАУ. З огляду на встановлені вимоги щодо протиепідемічних заходів заборонено відвідування закладів освіти батьками та іншими особами, тому збори були проведені дистанційно на базі платформи Мeet.

У зборах брали участь директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій професор Олександр Галич, заступник директора доцент Іван Терещенко, куратори академічних груп доцентка Вікторія Вороніна та професор Микола Зось-Кіор, а також викладачі університету.

Під час цієї онлайн-зустрічі підбивалися підсумки атестації та стану підготовки студентів спеціальності «Менеджмент» до зимової сесії, обговорювалися питання щодо особливостей освітнього процесу в умовах карантину, участі студентів у громадському та спортивному житті університету та правил проживання в гуртожитку.

Дякуємо всім батькам за небайдужість, розуміння і підтримку. Тільки завдяки спільній відповідальності адміністрації, викладачів, кураторів і батьків ми зможемо досягнути бажаних результатів. Бажаємо всім міцного здоров’я та успіхів!

 

Аудиторія: 

Діяльність: