Онлайн-засідання наукового гуртка «Політичний вибір»

Навчальний процес триває і під час карантину. Функціонування нашої країни за карантинних умов зазнало змін.

«Якими будуть світ і Україна після пандемії?» ‒ таку проблему розв’язували здобувачі вищої освіти спеціальності Політологія під час засідання студентського наукового гуртка «Політичний вибір».

Онлайн-спілкування відбулося під керівництвом доцентів кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін факультету обліку та фінансів Подлєсної Г. В. і Приходько С. М. Предмет обговорення – особливості функціонування політичних інститутів, системи освіти, загалом України та інших держава після завершення карантинних заходів.

Доцент Подлєсна Г. В. ознайомила присутніх з особливостями психологічного стану українського суспільства в умовах сьогодення, наголосила на важливості адекватної реакції на різноманітні виклики та ризики, пов’язані з пандемією.

Учасники заходу одностайно висловили думку про те, що порушена проблема потребує спеціального дослідження й обговорення. Тому вирішено започаткувати дослідницький проєкт «Посткарантинний світ та Україна», у якому знайдуть відображення погляди майбутніх політологів на подальший розвиток політичної ситуації в українському суспільстві та світовому співтоваристві. 

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: