Опанування здобувачами вищої освіти програми навчальних дисциплін в умовах карантину

З метою успішного опанування здобувачами вищої освіти програми навчальних дисциплін в умовах карантину, викладачами кафедри технологій дрібного тваринництва активно і успішно використовується дистанційна платформа Полтавської державної аграрної академії. 

Де в повному обсязі з кожної дисципліни розміщено навчальний контент у вигляді навчальних посібників, лекційних курсів, презентацій, методичних рекомендацій, тестових завдань та ін. 

 

Також, для забезпечення якісного навчального процесу, між студентами та викладачами налагоджено постійний взаємозв’язок. Здобувачі вищої освіти отримують консультації викладачів у режимі форумів на дистанційній платформі, листуванням на електронні скриньки, телефоном, а також через різні месенджери: Facebook, Viber, Telegram, Instagram.

 

Незважаючи на те, що навчання в умовах карантину набуло дещо іншої форми взаємодії «студент-викладач», твердо впевнені, що використання  дистанційних технологій забезпечить якість здобутої студентами освіти на високому рівні та допоможе викладачам запровадити новітні форми і методи навчання. 

Аудиторія: 

Діяльність: