ПДАА запрошує Вас взяти участь у написанні колективної монографії на тему: «Природно-ресурсний потенціал: напрями збереження, відновлення та раціонального використання»

Шановні колеги!

ПОЛТАВСЬКА ДЕРЖАВНА АГРАРНА АКАДЕМІЯ запрошує Вас взяти участь у написанні колективної монографії на тему:

«Природно-ресурсний потенціал: напрями збереження, відновлення та раціонального використання»

У науковому виданні передбачаються такі розділи (назва яких може бути уточнена після одержання матеріалів):
1. Агроекологічні особливості та перспективи збереження, відновлення та раціонального використання природних ресурсів в сучасних умовах.
2. Соціально-правові та еколого-економічні проблеми та особливості  збереження, відновлення та раціонального використання природно-ресурсного потенціалу.
3. Проблеми та перспективи технологічних і технічних рішень щодо збереження, відновлення та раціонального використання природних ресурсів.
4. Напрями вдосконалення сучасних енергетичних систем з метою збереження та раціонального використання природно-ресурсного потенціалу.
5. Використання іноземного досвіду щодо збереження, відновлення та раціонального використання природних ресурсів.

Монографії присвоюють Міжнародний стандартний номер (ISBN), УДК та ББК. Примірники монографії розсилають відповідно до списку обов’язкової розсилки (наказ МОН МС України від 17.10.2012 р. № 1112).
Колективна монографія є частиною науково-дослідної теми «Розвиток АПК на основі раціонального природокористування» Полтавської державної аграрної академії (номер державної реєстрації 0114U000625 від 19.03.2014 р)

Детальніше

Аудиторія: 

Діяльність: