Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Менеджмент природоохоронної діяльності»

13–14 квітня 2021 року на базі Одеського державного екологічного університету проводився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент», спеціалізації «Менеджмент природоохоронної діяльності». Захід відбувався на платформі ZOOM у форматі відеоконференції, на початку якої хвилиною мовчання вшанували пам’ять завідувачки кафедри менеджменту Полтавської державної аграрної академії Маркіної Ірини Анатоліївни.

Здобувачка вищої освіти 4 курсу Писаренко Руслана Олексіївна під керівництвом к. е. н. доцента кафедри менеджменту Федірця Олега Володимировича представила до захисту наукову роботу на тему «Управління ресурсозбереженням як чинник природоохоронної діяльності».

У своїй роботі вона дослідила теоретичні основи та визначила практичні засади системи управління ресурсозаощадженням і поліпшення природоохоронної діяльності аграрних підприємств. Зокрема обґрунтувала послідовність розроблення стратегічного плану ресурсозбереження підприємства у поєднанні його з природоохоронними заходами.

 

За підсумками роботи комісії здобувачка вищої освіти за ОПП «Менеджмент підприємства» спеціальності 073 «Менеджмент» Руслана Писаренко стала переможницею та отримала диплом ІІ ступеня.

Щиро вітаємо Руслану та її керівника Олега Федірця із перемогою в конкурсі! Зичимо їм міцного здоров’я та нових здобутків на науковій ниві!

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: